Cocktail Creators Academy

Overal verschijnen cocktails op menukaarten. Maar hoe maak je deze lekkere creaties? Het maken van lekkere cocktail is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet. Bij Cocktail Creators zien we dat er overal behoefte is aan goede cocktail bartenders. Daarom hebben we besloten om bij Cocktail Creators Academy zelf bartenders op te leiden. Cocktail Creators Academy is er speciaal voor beginnende bartenders en cocktail enthousiastelingen. In een speciaal voor opleiding opgezette leeromgeving kan je hier trainen om een goede bartender te worden. 

Waarom kies je voor Cocktail Creators Academy?

Speciaal ontwikkeld lesprogramma

Wij hebben een speciaal ontwikkeld lesprogramma. Op die manier kan jij stapsgewijs leren en ben je klaar voor het echte werk.

Professionele trainer

Door ervaring in het werkveld weet de trainer precies wat er nodig is om aan het werk te kunnen.

Ontvang een Certificaat

Als je de opleiding hebt gedaan ontvang je een certificaat. Hierdoor kan je laten zien dat je weet waar je over praat.

Kleine groepen, veel aandacht

Bij de Cocktail Creators Academy werken we met kleine groepen. Hierdoor krijg je de aandacht die je nodig hebt om veel te leren.

Meet de trainer!

Wesley Willemsen

Wesley heeft jaren lange ervaring met het maken van cocktails. Zijn liefde voor bartending ontwikkeld bij Jamm Beach. Hij heeft diverse opleidingen gedaan zoals; Internationale Bartending Course, WSET Award in spirit lev2 en SCA Barista Skills Intermediate training. Met Cocktail Creators maakt hij cocktails op locatie en geeft hij workshops. Verder helpt hij horeca gelegenheden met het ontwikkelen van hun menukaart. In het verleden was hij sportinstructeur dus het lesgeven zit in zijn bloed.