In de Masterclass Rum & Tequila gaan we het hebben over de spirits Rum en Tequila. Uiteraard komen daarbij verschillende cocktails aan bod die bij dranken horen. Verder werken we aan de workflow en snelheid achter de bar. Natuurlijk hoort ook proeven van de cocktails hierbij.

Voor de start van de masterclass ontvang je een startpakket. Dit startpakket bestaat uit een stukje basiskennis over glaswerk, garneringen, bar tools. Ook ontvang je 6 cocktail recepten die bij deze Masterclass horen. Met deze informatie kan je je perfect voorbereiden voor de masterclass. 

Tijdens de cursusdag gaan we aan de slag met de spirits; Rum en Tequila We gaan het hebben over de productiemethode en de verschillende stijlen. Uiteraard gaan we hierbij ook proeven, zodat je ze weet te herkennen. De masterclass is gericht op het werken achter de bar, maar is ook voor thuis-bartenders een goede basis. Verder behandelen we bartechnieken inclusief de juiste workflows. 

We gaan er voorzorgen dat de bereidingswijze van de cocktails in de masterclass er goed ingeslepen kunnen worden. Aan het einde van de dag voel je je comfortabel achter de bar. We sluiten de dag af met het proeven van onze cocktails. 

Bekijk ook onze andere masterclasses